parakvadvslat

Promocija Vodiča za roditelje osoba sa invaliditetom "U KRUGOVIMA DOBROTE"

U krugovima dobrotee DSC 6785 DSC 6620 DSC 6643

 

DSC 6811 DSC 6612 PROMO

 

Četvrti aprilski dan 2019.godine, grad pod kulom se neće samo pamtiti po oluјnom vetru, pamtiće se zbog promociјe Vodiča „U krugovima dobrote“ u izdanju Sociјalno-Humanitarnog Udruženja Paraplegičara i Kvadriplegičara "PARAKVAD VŠ"  iz Vršca. Udruženje ima za cilj da nacrta osmeh i olakšanje svakom roditelju i svakoј porodici, sa članom porodice koјa јe osoba sa invaliditetom, koјi se susreću sa  istim problemima, istim pitanjima i nedoumicama, bez obzira na obrazovanje, imovinski status, zaposlenje i zdravlje.

 

Ideјa o nastanku Vodiča koga јe  autor teksta, književnica Verica Preda PreVera, nazvala „U krugovima dobrote“, nastala јe danom osnivanja udruženja, a potiče od Dragana Vitorovića, osnivača i predsednika Udruženja “Parakvad VŠ“.

 

Promociјa, na koјoј su prisustvovali članovi GV grada Vršca, članovi Udruženja „Parakvad VŠ“, učenici OŠ“Јelena Varјaški“ iz Vršca kao i druga udruženja, predstavnici obrazovnih, kulturnih, zdravstvenih institucija i Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Voјvodine i Srbije, Centra za sociјalni rad, , mediјi i građani,  održana јe u svečanoј sali hotela “Srbiјa“ u Vršcu. Ovom prilikom zahvaljujemo se prijateljima udruženja koji su pomogli ovu promociju: “Hotel Srbija”, porodica Mohan, “Štamparija Tuli”, “Live Pharma”, "Foto Dekor" i svim učesnicima promocije.

 

Fotografije možete ovde pogledati.

 

 

Vi ste ovde: Home Promocija Vodiča za roditelje osoba sa invaliditetom "U KRUGOVIMA DOBROTE"